Facebook Pixel

Medlemsbetingelser

Dit medlemskab hos Candynuts.dk er et løbende abonnement. Dit medlemskab er registreret på din emailadresse. Det er derfor vigtigt, at du bruger den samme e-mail-adresse, når du handler. Hvis du bruger forskellige mailadresser når du handler, vil der oprettes flere medlemskaber.

Du logger ind på ”min konto” med den e-mail-adresse, du brugt i forbindelse med dit køb. Første gang du logger ind, skal du bruge funktionen “Mangler du password?”. Du vil herefter modtage en email med et link til at vælge et kodeord, som du kan logge ind med (husk at kontrollere dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen). Alle betalinger hos a.dk foregår med betalingskort. Alle betalingsgebyrer afholdes af Candynuts.dk og er således indeholdt i de oplyste produktpriser og priser på medlemskabet. Du har adgang til at se dine tidligere medlems betalinger når du logger ind på “Min konto” på Candynuts. Kun privatpersoner der er fyldt 18 år kan blive medlem. Når du accepterer medlemsbetingelserne på Candynuts, bekræfter du at du er over 18 år.

 

ACCEPT AF MEDLEMSBETINGELSER

Når du accepterer de gældende medlemsbetingelser på Candynuts.dk, accepterer du at Candynuts.dk må trække det oplyste beløb periodevist, indtil du vælger at opsige dit medlemskab. Hvis du ikke har været medlem før, får du de første 44 dages medlemskab for 30 dages pris, altså 89kr. Nye medlemmer får således 14 dages medlemskab gratis. Du modtager en ordrebekræftelse på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Efterfølgende kvitteringer vil kunne findes, når du er logget ind på Candynuts.dk på “Min Konto”, under punktet “Kvitteringer”. Hvis betaling af medlemskabet ikke sker senest ved forfald, grundet afvisning hos NETS, Banken, Betalingsudbyderen eller af anden årsag, forsøges restbeløbet hævet efterfølgende, indtil det skyldige beløb er betalt, altså de måneder du har været medlem

Medlemskabet kan hæves uden varsel med op til 30% en gang årligt, grundet prisjusteringer fra leverandører, forsendelsesomkostninger og administrationsomkostninger. Sker der prisstigninger på medlemskabet på over 15% varsles dette via e-mail, som du kan læse i “Min konto” på Candynuts.dk

 

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB OG BINDINGSPERIODE

Du kan nemt opsige dit medlemskab hvis du ikke ønsker at benytte dig af det længere. Medlemskabet kan opsiges når som helst, ved enten at logge ind under “min konto” og afmelde dit medlemskab via dette link https://www.candynuts.dk/stripe/customer/subscriptions/

Hvis du stadig er i den gratis periode på de første 14 dage skal du vente til efter de 14 dage er gået før du kan afmelde dig inde på din profil. For yderligere information gå til dette link https://www.candynuts.dk/membership-terms-and-conditions/ eller kontakt vores kundeservice på mail: hello@candynuts.dk, så hjælper vi dig gerne. Du kan opsige dit medlemskab efter den første måneds medlemskab og derefter når du vil. Du er dog forpligtet til at betale første måneds medlemskab.

Hvis du har opsagt dit medlemskab, og dette er udløbet, og du igen placere en ordre på en af Candynuts.dk, vil du umiddelbart efter bestillingen, blive trukket for en måneds medlemskab, uden igen at have krav på en ny gratis prøve periode. Hvis du opsiger dit medlemskab vil du stadig have adgang til dit medlemskab i den resterende tid. Efter et medlemskab er opsagt vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemskab.

Candynuts.dk acceptere ikke opsigelser fra tredjepart eller services. Hvis man nægter modtagelse af bestilte varer, eller ikke henter varer inden de bliver sendt retur til Candynuts.dk, bliver det ikke sidestillet med en opsigelse af medlemskabet.

 

ANSVARS- OG HÆFTELSESFORHOLD

Fra det øjeblik du bestiller det første produkt til medlemspris, og derved tager medlemskabet hos Candynuts.dk i brug, eller gratisperioden på de 14 dage udløber, er du som kortholder forpligtet til at betale det fulde beløb hver måned, til medlemskabet opsiges.

 

FORTRYDELSESRET

Til dit medlemskøb er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage, der løber fra det tidspunkt hvor du opretter dit medlemskab. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling. Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du returnere de varer, som du har købt til medlemsprisen, i godkendt tilstand, indenfor 14 dage fra medlemskabet er oprettet.

Candynuts.dk forbeholder sig retten til at lukke adgangen til medlemskabet samt annullere evt. åbne ordrer, der er i strid med de gældende medlemsbetingelser og vilkår, såfremt der findes grund til at tro, at medlemskabet overforbruges eller misbruges. Et medlemskab kan eksempelvis blive lukket som følge af ”unfair use”. Det betragtes som ”unfair use” hvis et medlem forsøger at omgå max køb på en vare, ved at placere flere ordrer på samme vare indenfor 7 fortløbende dage. Det er ligeledes ikke tilladt at placere mere end 4 ordrer indenfor en kalendermåned.​ Det er kun tilladt at bestille produkter til eget forbrug eller husstandsforbrug.

Oplysninger vedrørende online tvistløsning i henhold til paragraf 14, litra 1 i forordningen om online tvistløsning:

Europa-Kommissionen giver forbrugere mulighed for at løse online tvister i henhold til paragraf 14, litra 1 i forordningen om online tvistløsning på en af deres platforme. Platformen (http://ec.europa.eu/consumers/odr) fungerer som et websted, hvor forbrugere kan forsøge at nå udenretlige forlig vedrørende tvister, der opstår fra online køb og kontrakter til serviceydelser.